Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021. Τελευταία Ενημέρωση: 22/06/2016 22:05:45

Smart store – Κατάστημα σε βαλίτσα

Όταν ο χρόνος είναι χρήμα – η έξυπνη ανακαίνιση

Θεμελιώδης λίθος στην επιτυχία ενός επιχειρηματία είναι η ταχύτητα με την οποία προσαρμόζεται στους ρυθμούς της εξέλιξης στον τομέα δράσης του.

Στις μέρες μας, η παγκοσμιοποίηση είναι ένας παράγοντας ο οποίος επιτρέπει τον κάθε επιχειρηματία να διαθέτει σε σχέση με τον ανταγωνισμό παρόμοιες υπηρεσίες και εφάμιλλα αγαθά. Έτσι υπάρχει μια σαφέστατη πίεση για την δημιουργία χώρων οι οποίοι είναι φιλικοί στους πελάτες.

Για να κινηθεί ένας πελάτης στην αγορά ενός προϊόντος επηρεάζεται τόσο από το κόστος του προϊόντος όσο και από το περιβάλλον του καταστήματος. Δεν θέλει να αποκτήσει απλά ένα προϊόν αλλά επιθυμεί επίσης να απολαύσει την διαδικασία αγοράς σ΄ ένα δυναμικό, εξελισσόμενο σύγχρονο περιβάλλον το οποίο όμως δεν πρέπει να χάνει τον μοναδικό του χαρακτήρα.


Έτσι ο επιχειρηματίας πιέζεται τόσο για συχνές ανακαινίσεις όσο και για την διατήρηση μίας προσωπικής γραμμής σχεδιασμού. Σ’ αυτή την προσπάθεια έχει να αντιμετωπίσει τα εξής προβλήματα:

 • Το κόστος της εκάστοτε ανακαίνισης.
 • Τον χρόνο διάρκειας της ανακαίνισης, το κατάστημα πρέπει να λειτουργήσει χωρίς μεγάλες διακοπές.


Η εύρεση ενός οδηγού σχεδιασμού για μια δυναμική διαρρύθμιση.
Η ταυτόχρονη πλήρη λύση των άνω προβλημάτων έμοιαζε μέχρι σήμερα με το πρόβλημα του τετραγωνισμού του κύκλου.

Το νέο σύστημα SMART STORE, είναι τόσο απλό στην εφαρμογή του όσο και έξυπνο. «Φανταστείτε το σαν τα γνωστά σ’ όλους μας Lego. Ετσι η διαμόρφωση ενός χώρου καταστήματος είναι το ίδιο απλό όπως οι παιδικές μας κατασκευές. Με τα ειδικά στοιχεία του μπορούμε να δημιουργήσουμε, να μεταλλάξουμε και να εξελίξουμε μία κατασκευή όποτε θέλουμε σε τόσο σύντομο χρόνο, ώστε να μη επηρεασθεί η λειτουργία του καταστήματος ούτε λεπτό.»


Η αλήθεια είναι ότι τα Lego που γνωρίζουμε δεν είναι τόσο ευέλικτα όπως τα διακοσμητικά στοιχεία του SMART STORE, τα οποία ντύνονται με κάθε επιθυμητή επένδυση, μπορεί να αλλάξει χρώμα επένδυσης χωρίς να μπει βαφή στον χώρο εγκατάστασης, μπορεί να πάρει ακόμη και καμπυλωτές μορφές.

Το κόστος

Κάθε νέα ανακαίνιση που ακολουθεί μετά την αρχική εγκατάσταση μπορεί να γίνει με πολύ χαμηλό κόστος. «Ο επιχειρηματίας μπορεί να αλλάξει απλά την εξωτερική επένδυση ή απλά ένα μέρος της».


Ο χρόνος

Χάρη στην ευκολία συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης των προκατασκευασμένων στοιχείων του, ο χρόνος εκμηδενίζεται σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο δέσμευσης των χώρων του καταστήματος κατά την διάρκεια μιας ανακαίνισης. φωτιστικών αποτελεσμάτων εντός ενός καταστήματος, καθώς η επιμονή και πολυέξοδη διαδικασία του σκαψίματος για την υπόγεια τοποθέτηση καλωδίων ανήκει στο παρελθόν. Διότι τα smart store elements είναι σχεδιασμένα για να δεχτούν οποιαδήποτε καλωδίωση.


Αξίζει να αναφερθεί ότι το Smart Store, συνοδεύεται από μια σειρά αξεσουάρ του όπως βιτρίνες, ράφια, πάγκους, stands, bar desk, κατασκευές δαπέδου κ.ά., καλύπτοντας έτσι πλήρως τις εξοπλίστηκες ανάγκες ενός καταστήματος.

Less is more!

 

Ορατή πολυτέλεια με μινιμαλιστική φιλοσοφία με ανταγωνιστικό κόστος και χρόνο

Η INTERFORMA με το SMART STORE που εκφράζεται με τον σχεδιασμό διακοσμητικών «μοντέλων» με λιτές και αφαιρετικές φόρμες δημιουργεί καινοτόμες προσεγγίσεις στην διακόσμηση και ανακαίνιση των καταστημάτων.

Με χρήση απλών και γεωμετρικών γραμμών που συνδυάζονται και εμπλουτίζονται με βιομηχανικά υλικά όπως το ξύλο το inox ο καθρέπτης το δέρμα η λάκα ο καπλαμάς σχεδιάζει πάνω σε ακατέργαστες επιφάνειες και επιτυγχάνει ένα αποτέλεσμα που αντανακλά μια φιλοσοφία "καθαρότητας" και εργονομίας που φέρει όμως προσωπικό ύφος και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την προιοντική ταυτότητα, δημιουργώντας πόλο έλξης για την μεγαλύτερη προσέλευση του κοινού.

Η επιτυχημένη σύνθεση των φυσικών υλικών, η λιτότητα των καθαρών γραμμών και η διάχυση του φωτός στα στοιχεία διακόσμησης περιγράφουν μια ενότητα "όλα αποτελούν μέρος όλων", στοχεύοντας με ευκολία στην αποτελεσματική προβολή των εμπορευμάτων και στην ανάδειξη της φόρμας και της υφής του συνόλου μιας βιτρίνας, των στοιχείων πλάτης και όλου του μαγαζιού.

 • ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 • ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ
 • ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ


Με μεγάλη μας χαρά θα ζητούσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας και παροχής οποιασδήποτε βοήθειας σας είναι αναγκαία προς εξυπηρέτηση σας για να σας μεταμορφώσουμε το χώρο του μαγαζιού σας είτε αγοράζοντας ένα απλό στοιχείο π.χ. φωτεινός κύβος για την καλύτερη έκθεση των προϊόντων είτε οποιοδήποτε στοιχείο πλάτης .


Target Group


Smart Store   IDEAL for……


 • Architects
 • Interior Designers
 • Retailers in shopping development
 • Wholesalers in shopping decoration
 • Booth builders
 • Graphic artists

 

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πλήρες αρχιτεκτονικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών που ενσωματώνει όλες τις εξελίξεις στην δημιουργία των κατασκευών

Εφαρμογές

Το σύστημα βρίσκει εφαρμογή σε κάθε εσωτερικό χώρο που έχει ανάγκη από καλαίσθητες και ποιοτικές λύσεις παρουσίασης και προβολής.

 

 • Κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 • Συνεδριακά , εκθεσιακά περίπτερα & Σκηνικά
 • Διαμόρφωση καταστημάτων και επαγγελματικών  χώρων
 • Showrooms
 • Γραφεία (χωρίσματα)
 • Ξενοδοχεία (lobby, χώροι υποδοχής, εσωτερικός διαχωρισμός)
 • Χώροι προβολής και παρουσίασης
 • Εσωτερικός διαχωρισμός κατοικιών (open space)
 • Υπερυψωμένα δάπεδα
 • Τοιχοποιίες & οροφές& πλαίσια
 • Displays, βιτρίνες, χωρίσματα με μονώσεις, ενσωματωμένα έπιπλα

 

Ευέλικτο

Αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της ανοικτής αρχιτεκτονικής.

Είναι  τόσο απλό στην εφαρμογή του όσο και έξυπνο. Με τα ειδικά στοιχεία του μπορούμε να δημιουργήσουμε, να μεταλλάξουμε να εξελίξουμε ακόμα και να μεταφέρουμε μία κατασκευή όποτε θέλουμε σε άμεσο χρόνο.

Βασισμένο  στην χρήση του μαγνήτη τον κεντρικό πυρήνα του intersmart system, που στην οποιασδήποτε  μορφή του, φυσικός  ή πλαστικοποιημένος μαγνήτης και στην οποιαδήποτε διάσταση  του, εφαρμόζεται σε  όλες τις επιφάνειες υλικών,  σε οποιαδήποτε σύστημα, ή σκελετό ή επιφάνειες και δημιουργεί καινοτόμες προσεγγίσεις στις κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Με αυτό το σύστημα όλα τα κομμάτια συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτείται κανένα εργαλείο.
Η κατασκευή, η μεταφορά, το στήσιμο της κατασκευής και η αποθήκευση όταν απαιτείται, είναι διαδικασίες απλές και οικονομικά αποδοτικές.

Αναφορικά με τις reception desks  θεωρούμε ότι αποτελούν ειδικές κατασκευές πάντα που αντανακλάνε το ύφος της εταιρίας.

Πελάτες

Στοιχεία Επικοινωνίας

INTERFORMA GROUP


Εργοστάσιο & Γραφεία
Βασ. Πάυλου 216, GR-19004 Σπάτα
Τηλέφωνο: 0030 210 6028024
Email: info@interforma.gr
Internet: www.interforma.gr

 

SmartStore

SmartStoreSmartStore


Weiter ...

Congress

CongressCongress


Read More ...

Exhibition

ExhibitionExhibition


Read More ...