Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023. Τελευταία Ενημέρωση: 22/06/2016 22:05:45

Προφίλ Εταιρίας

“Η εταιρία Interforma γεννήθηκε στη Ιταλία’’.

Με την έλευσή της στην Ελλάδα το 1989 επέβαλε μια διαφορετική άποψη στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης προωθώντας την ιταλική γραμμή σχεδιασμού και κατασκευής. Εξ' αρχής μεγάλες εταιρείες υιοθέτησαν αυτή την "εικαστική παρέμβαση" υιοθετώντας σχέδια ευρωπαϊκών προδιαγραφών της Interforma στην εσωτερική διακόσμηση καταστημάτων τους, όπως για παράδειγμα τα υποκαταστήματα της Εγνατίας Τράπεζας και αρκετών πλοίων των εταιρειών Strintzis.

Δίχως να έχει ξεχάσει τις καταβολές της, έκτοτε ειδικεύτηκε στο χώρο των ειδικών εκθεσιακών κατασκευών. Η επιτυχία της στο χώρο της διακόσμησης καταστημάτων απέφερε τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα και στο χώρο του περιπτέρου. Η πορεία ήταν θεαματικά ανοδική και μέσα σε λίγα χρόνια η Interforma κατάφερε να αντιπροσωπεύει την ποιοτική λύση στον πρωτότυπο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ειδικών κατασκευών αφού απέσπασε την εμπιστοσύνη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών όπως είναι η Pfizer, Sanofi Aventis, Schering Plough, Specifar, Astra Zeneca, Boehringer, Novartis, GSK, Genesis, Φαρμασερβ Lilly, UCB, Nexum, MerckSerono, Ipsen, Arriani Pharma Fabre Elpen, Data Ware, Digital, και αρκετές άλλες .

Ταυτόχρονα έχει αναλάβει με επιτυχία την διοργάνωση παγκόσμιων Συνεδρίων όπως ήταν το Παγκόσμιο Νεφρολογικό Συνέδριο της τάξεως των 4.500 τ.μ., το ΕSMOS της τάξεως των 4.500 τ.μ. το EFORT της τάξεως των 2.500 τ.μ. το ECO της τάξεως των   2.000 τ.μ. το ISBT της τάξεων των 2.000   τ.μ. το EFNS της τάξεως  των2.500 τ.μ.     και πολλών άλλων.

Στον εκθεσιακό Τομέα, η παγιωμένη παρουσία της πρόσφερε ολοκληρωμένες δυναμικές λύσεις με την υλοποίηση ειδικών κατασκευών στους εκθέτες που  την εμπιστεύτηκαν  για την προβολή της εταιρικής τους εικόνας, σε κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις όπως στην Cebit 2002 Imfosystem 2002, Agrotica 2003.

Η εταιρία διαθέτει ένα αυτόνομο εργοστασιακό χώρο αποθήκευσης, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, απαρτιζόμενη από τους πιο έμπειρους τεχνίτες σε όλα τα επίπεδα κατασκευής.

Παράλληλα δημιουργήθηκε νέο  παράρτημα της INTERFORMA στην Γερμανία το 2001,  με στόχο  την  εκθεσιακή προβολή  όχι μόνο ελληνικών  αλλά και διεθνή εταιριών στις εκθέσεις που διοργανώνονται κυρίως στην  Γερμανία.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή της  Interforma είναι απλή, να ξεχωρίζει για τον πρωτότυπο σχεδιασμό της, την πλήρη εξυπηρέτηση, την ποιοτική διαφορά, την επίσπευση των διαδικασιών και τις εναλλακτικά κοστολογημένες βάσει στόχου, προτάσεις για τον πελάτη.

Η Interforma από την άλλη πλευρά θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο ρόλο που θα παίξουν οι τεχνολογίες στο εκθεσιακό, και όχι μόνο χώρο, στα πρότυπα της επιχειρηματικής παρουσίας την επόμενη χιλιετία.

 

ΣΤΟΧΟΣ

Με δικούς της αποθηκευτικούς χώρους, και απαρτιζόμενη από έμπειρο τεχνικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων η Interforma ολοκλήρωσε τον κύκλο των συναφών παρεχόμενων υπηρεσιών προσφέροντας στον πελάτη όχι μόνο εικαστικές και λειτουργικές λύσεις για την προβολή τους αλλά και τα διαφημιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι τεχνολογίες.

Η ομάδα  που έχει συγκροτηθεί στην εταιρία, από ειδικούς ποικίλων χώρων, όμως με κοινή φιλοσοφία ζωής, σύμφωνη με τα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας πράγματα, θέλει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς του εύπλαστου και πολυμορφικού design με απαιτήσεις για εκθεσιακό management άξιο για διακρίσεις σε διαφορετικού αντικειμένου εκθέσεις διεθνώς.

 

ΟΡΑΜΑ

Ατενίζοντας το μέλλον του 21ου αιώνα με αισιοδοξία, η Interforma φιλοδοξεί να συνεχίσει την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της και εν κατακλείδι να εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της το όραμα της που κωδικοποιείται από τις ακόλουθες κατευθυντήριες αρχές: πρωτότυπος σχεδιασμός, προτάσεις marketing ψηφιακής εποχής,  διεθνής υποστήριξη.

 

 

Pfizer, Sanofi Aventis, Schering Plough, Specifar, Astra Zeneca, Boehringer, Novartis, GSK, Genesis, Φαρμασερβ Lilly, UCB, Nexum, MerckSerono, Ipsen, Arriani Pharma Fabre Elpen κ.λπ

Πελάτες

Στοιχεία Επικοινωνίας

INTERFORMA GROUP


Εργοστάσιο & Γραφεία
Βασ. Πάυλου 216, GR-19004 Σπάτα
Τηλέφωνο: 0030 210 6028024
Email: info@interforma.gr
Internet: www.interforma.gr

 

SmartStore

SmartStoreSmartStore


Weiter ...

Congress

CongressCongress


Read More ...

Exhibition

ExhibitionExhibition


Read More ...